Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Manuskrip KLS Masuk Barisan

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Alhamdulillah, manuskrip KLS: Pendeta Gua Khayalan kini selamat diserahkan kepada editor Mat Jan di PTS. Menurut Mat Jan, manuskrip tersebut dimasukkan dalam barisan menunggu, kerana ada beberapa manuskrip lain juga sedang menanti bagi menjalani proses suntingan. Apa yang menggembirakan, dalam barisan tersebut, hanya KLS yang bergenrekan fantasi Melayu, selebihnya adalah sains fiksyen.

Mat Jan membayangkan, giliran KLS akan tiba dalam masa 2 hingga 3 bulan. Proses suntingan pula akan mengambil masa 6 minggu sebelum novel KLS siri pertama ini boleh dicetak dan diedarkan, seterusnya ditatap-baca oleh audien. Jadi, jika dicongak dan dihitung, insya-Allah KLS bakal berada di pasaran selepas Aidil Fitri.

Sama-sama kita doakan segalanya berjalan lancar. Amin..

ps: Bab 4 bakal menyusul, harap sabar menanti..
www.tips-fb.com

1 comments:

On 4 Jun 2009 11:37 PG , k0m4nd3r berkata...

Masuk Barisan mane? Barisan Alternatif ke Barisan nasional? :D