Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Bila Magis Mula Bertebaran..

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Assalamualaikum wbt.

Syukur alhamdulillah. Setelah sekian lama menunggu, akhirnya 'Sang Pendeta' kini mula bermagis dan bermantera. 60 naskah berjaya di bawa keluar dari gudang buku PTS di Batu Caves. Ini adalah orang pertama yang pasrah merelakan dirinya dimagisi oleh 'Sang Pendeta'.Pekerja OAS Sdn Bhd juga sudah mendapatkannya. Anda bila lagi?Kesemua mereka memperoleh 'Sang Pendeta' yang masih panas, masih segar. Baru sahaja keluar dari pertapaan di gudang buku milik PTS. Setahu aku, 'Sang Pendeta' masih belum diedarkan ke mana-mana toko buku. Mungkin pada pertengahan Oktober nanti. Teruja bagi mendapatkannya lebih awal?

Ok, sesiapa yang berminat mendapatkan naskah ini, sila emailkan pesanan anda ke masdalifadzlie[at]gmail[dot]com dengan tajuk PESANAN KLS-PGK. Sila nyatakan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM14.00 tidak termasuk caj pos (jika mahu diposkan). Cara pembayaran adalah melalui maybank/cimb dan akan diterangkan melalui balasan email daripada saya.

Kepada mereka yang sudah mendapatkannya, selamat membaca dan selamat berfantasi ke dunia Indera Wangsa!
www.tips-fb.com

3 comments:

On 30 September 2009 11:12 PG , k0m4nd3r berkata...

Kawaii!!! apesal kirul macam xde perasaan? ko perasan x?

 
On 30 September 2009 11:14 PG , Tanpa Nama berkata...

hoho...kite pun dh TERsukarela join ur fantasy..muahaha

 
On 30 September 2009 5:28 PTG , Odetakhun Jundak berkata...

terima kasih.. selamat membaca dah semoga terhibur..

jika ada komen membina, jgn malu2 nyatakan di sini..