Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Salam Seribu Kemaafan

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Aidilfitri kian mendekat, 'Sang Pendeta' pula semakin hampir menjengah ke dunia kita. Pada tanggal 18hb September 2009, dijangka gudang buku milik PTS di Batu Caves akan menjadi tempat pertapaan sementara 'Sang Pendeta'. Selepas perayaan Aidilfitri, mantera dan magis 'Sang Pendeta' akan bertebaran ke seluruh negara, terutamanya di toko-toko buku terkenal tanahair.

Aku dimaklumkan kakitangan PTS akan berhari raya selama seminggu. Jadi bagi semua yang menempah, aku menagih secubit kesabaran, sekurang-kurangnya hingga awal Oktober. Kalau belum cukup simpanan RM14, boleh kutip duit raya banyak-banyak kasi cukup. Hehehe..

Sehingga itu, Salam Seribu Kemaafan Zahir & Batin, Salam Aidilfitri untuk semua!

ps: Jangan pula dipecah masuk gudang buku PTS time cuti raya ni, ya!


www.tips-fb.com

3 comments:

On 16 September 2009 1:15 PG , k0m4nd3r berkata...

Aaaa!! arini dah 16 hb.. hohoho..

 
On 16 September 2009 9:02 PG , Odetakhun Jundak berkata...

ari ni 26hb.. ramadan :p

 
On 16 September 2009 12:03 PTG , Tanpa Nama berkata...

camat ari raya abe fadzli..haha