Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Musafir di Indera Wangsa

Filed under: by: Masdalifadzlie M SaaidDi atas adalah peta statistik musafir yang menjenguk Indera Wangsa untuk tempoh seminggu terkini. Fajar mewakili United Kingdom (Glasgow), Silence mewakili UAE (Dubai), dan yang lain-lain bertaburan di Malaysia. Ada dua musafir misteri, salah satunya mewakili Indonesia (tidak menghairankan kerana kedudukan geografi dan bahasa pertuturan yang tidak banyak beza). Cuma satu musafir dari China ni agak memusykilkan...

Nota: Statistik disediakan oleh StatCounter.comwww.tips-fb.com

3 comments:

On 23 Oktober 2009 2:50 PG , k0m4nd3r berkata...

Biasalah beb, aku masuk blog ko ni pakai proxy, so kadang2 china, kadang2 syria.. Heheh..

 
On 23 Oktober 2009 9:22 PG , Odetakhun Jundak berkata...

kalau mcm tu.. sila gunakan proxy planet marikh.. hahahaha

 
On 27 Oktober 2009 1:37 PTG , Kemai berkata...

kalau syud yg masuk blog neh ..nanti kuar german plak :p
@kemai