Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


'Sang Pendeta' di Utusan Malaysia

Filed under: by: Masdalifadzlie M SaaidAlhamdulillah, nampaknya PTS sudah memulakan 'gegaran gempa' bagi menghasilkan gelombang kedua. Pagi tadi, tiba-tiba aku didatangi sms daripada Efzet. Katanya 'Sang Pendeta' dipromosikan di sisipan Yo!, Utusan Malaysia hari ini. Bergegas aku mendapatkan naskah warta nasional tersebut - dan gambar di atas adalah kenangan yang menyimpan lonjakan hati pada hari ini.

Terima kasih kepada Efzet yang sudi membelanjakan RM0.10 untuk setiap sms yang ditujukan kepada aku. Jasamu dikenang!


www.tips-fb.com

2 comments:

On 26 Oktober 2009 11:13 PG , k0m4nd3r berkata...

Tahiah!

 
On 26 Oktober 2009 2:43 PTG , Odetakhun Jundak berkata...

walaupun ejaan ko tak betul, tp aku paham.. hehehe.. terima kasih! ;)