Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


1800 Naskah Dipesan

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Hari ini, Vovin menghadirkan maklumat terkini bilangan naskah yang telah dipesan oleh kedai-kedai buku di seluruh negara. Sejak mula dipasarkan ke seluruh negara pada bulan November hingga kini, sebanyak 1800 daripada 3000 naskah Pendeta Gua Khayalan yang dicetak telah pun dipesan dari gudang PTS. Angka ini bagi aku amat memberangsangkan memandangkan genre fantasi masih mentah dan kurang popular pada pembacaan masyarakat kita.

Angka sebenar naskah yang benar-benar terjual masih belum dapat distatistikkan. Analisis naskah yang terjual hanya dapat dikutip setelah enam bulan dalam pasaran. Harapnya angka yang bakal terhasil nanti juga memberangsangkan. Insya'Allah.

www.tips-fb.com