Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Geram

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Sewaktu pulang dari bercuti di Langkawi, aku didatangi satu panggilan daripada Linda, bekas teman sepejabat di salah sebuah syarikat IT di Putrajaya. Sebaik sahaja menjawab, dia terus membebel, meluahkan ketidakpuasan hatinya kepada aku. Rupa-rupanya dia baru sahaja usai membaca 'Sang Pendeta', dan dia berasa geram kerana cerita yang tergantung di akhir naskah.

Semalam, dia meluahkannya pula di blog rasminya. Kegeramannya boleh dibaca di sini.


www.tips-fb.com