Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


myNEWS.com Sah Jual 'Sang Pendeta'

Filed under: by: Masdalifadzlie M SaaidAsalnya, aku hanya menyangka myNEWS.com di Suria KLCC sahaja yang menjual 'Sang Pendeta', tetapi sangkaan aku meleset. Laporan terkini skuad peninjau mendapati myNEWS.com di Giant Batu Caves juga mempamerkan 'Sang Pendeta' di rak jualan mereka. Jadi, dapat disimpulkan, Pendeta Gua Khayalan juga boleh dibeli di semua premis myNEWS.com (selagi stok masih ada).


Ini pula tinjauan oleh skuad peninjau di sekitar Seremban yang diketuai oleh Komander. Gambar ini diambil di myNEWS.com di Giant Senawang. Alhamdulillah, magis 'Sang Pendeta' kini benar-benar melanda seluruh tanahair!

www.tips-fb.com