Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Reaksi Kepada Surat Untuk Puan Ainon

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Lebih kurang dua minggu yang lalu, Puan Ainon berkongsi surat yang diterima daripada saudara Amirul Hadi di blog beliau. Kemudian aku dapati Tuan Zamri Mohamad, orang bawahan Puan Ainon turut menyiarkan surat tersebut di blog dan juga facebooknya. Laman rasmi PTS di facebook juga turut memuatkan surat tersebut.

Pada aku isi surat tersebut lebih dahsyat daripada 'Sang Pendeta' yang aku tulis! Surat tersebut boleh dibaca di sini.

Mari kita lihat apa komen reaksi daripada sebahagian pembaca ulasan Amirul Hadi. Di bawah ini adalah komen-komen yang terdapat di blog Puan Ainon.
Ini pula adalah komen-komen di facebook Tuan Zamri Mohamad.Dan yang terakhir, adalah komen-komen di facebook PTS.Bukankah ulasan Amirul Hadi lebih dahsyat daripada 'Sang Pendeta'?

www.tips-fb.com