Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


10 Juta Pulu$ di PWTC pada 28 Mac 2010

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Alhamdulillah, aku baru sahaja selesai menghantar pengesahan suntingan manuskrip 10 Juta Pulu$ (10JP) kepada pihak PTS Fortuna. Insya'Allah, 10JP akan masuk kilang cetak pada minggu hadapan.

Menurut Tuan Syafiq, 10JP akan dilancarkan bersama sebuah lagi novel komedi Karipap-Karipap Cinta (K2C) karya Vovin, atau nama sebenarnya Nazri M Annuar. Pihak PTS Fortuna kini dalam perancangan melancarkan 10JP dan K2C pada 28 Mac 2010, bertempat di PWTC ketika Pesta Buku Antarabangsa KL 2010 nanti.

Pada 28 Mac nanti, aku dan Vovin akan berada di majlis pelancaran yang pastinya bakal diwarnai dengan sedikit aktiviti terutamanya sesi menandatangan. Jadi kepada sesiapa yang teruja mendapatkan novel komedi dekad baru, jemput datang beramai-ramai ke PWTC pada 28 Mac nanti!

www.tips-fb.com