Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


PBAKL 2010, 21 Mac

Filed under: , , by: Masdalifadzlie M Saaid


Dijemput memberikan ucapan promosi di Pentas Aktiviti PTSGambar kenangan bersama Pengerusi Kumpulan PTS, Puan Ainon Mohd.Dua novel humor keluaran PTS Fortuna, 10 Juta Pulu$ dan Karipap-Karipap Cinta. Berbaju hitam adalah Nazri M Annuar aka Vovin, penulis Karipap-Karipap Cinta.Seorang peminat datang mengambil tanda-tangan.Jangan lupa datang ke Booth PTS di PWTC pada 28hb Mac ini, jam 2 petang bagi memeriahkan Majlis Pelancaran 10 Juta Pulu$

www.tips-fb.com