Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Duyung Pulau Kenchana

Filed under: , by: Masdalifadzlie M Saaid


Sepanjang minggu lalu, aku menghabiskan masa-masa terluang dengan menulis plot-plot bagi dimuatkan dalam siri kedua novel Kembara Lang Surya. Seperti yang telah diberitakan, judul bagi novel ini adalah Duyung Pulau Kenchana atau timangannya 'Sang Duyung'.

Bermula semalam, baris-baris pertama dalam bab sulung telah pun siap ditulis. Doakan supaya aku sentiasa tidak kering idea ketika menulis. Insya'Allah aku juga akan memberikan godaan-godaan seperti novel-novel sebelum ini. Sehingga itu, nantikan dengan sabar kisah pengembaraan Lang Surya yang seterusnya.


www.tips-fb.com