Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


10 Juta Pulu$ di Harian Metro

Filed under: by: Masdalifadzlie M Saaid


Selasa, tiba-tiba aku didatangi satu SMS dari Fahmi, kenalan sekerja di syarikat IT di Putrajaya. Katanya 10 Juta Pulu$ terpampang di dada Harian Metro, ruangan Ulat Buku. Bersama novel aku tersebut, dipaparkan juga novel humor PTS yang dilancarkan pada Pesta Buku baru-baru ini, Karipap-Karipap Cinta dan Stingarden.

Jadi pada hari itu, aku berpesan kepada tunang agar membeli Harian Metro (sebab aku baca surat khabar secara online sahaja). Dan di sebelah kiri ini adalah kenang-kenangan.

www.tips-fb.com