Wakaf Novel
Anda sukakan novel saya? Kongsikan apa yang anda baca sambil beramal. Dengan RM50, anda boleh mewakafkan 2 naskah Pendeta Gua Khayalan dan 2 naskah 10 Juta Pulus kepada mana-mana perpustakaan sekolah ataupun rumah anak-anak yatim pilihan anda. Jika berminat, emailkan kepada saya di masdalifadzlie@gmail.com dengan tajuk 'Projek Wakaf Novel' bagi mendapatkan info lanjut.


Beli Novel
Anda juga boleh membuat pesanan bagi novel-novel di atas dengan menghantar email bertajuk 'Pesanan Novel' ke masdalifadzlie@gmail.com. Sila nyatakan judul novel dan jumlah pesanan. Harga senaskah adalah RM10 (tidak termasuk RM4 harga pos untuk setiap naskah). Setiap naskah yang dipesan akan disertakan tandatangan penulis.


Novel Fiksyen Fantasi Menang Ulasan 1-2

Filed under: , , by: Masdalifadzlie M SaaidSumber dari laman sesawang PTS (lihat di sini) mengumumkan pemenang-pemenang ulasan buku-buku PTS untuk minggu pertama. Untuk pengetahuan, PTS sedang menganjurkan Peraduan Mengulas Buku PTS (lihat di sini) sepanjang bulan Julai.

Bagi kategori novel dewasa, tempat pertama dan kedua dimonopoli oleh novel bergenre fiksyen fantasi. Ulasan Siti Rahmah Mokharuddin bagi novel Takluk Jagat 1 - Bisikan Ariasha dipilih sebagai pemenang pertama, dan ulasan Amirul Hadi bagi novel Kembara Lang Surya - Pendeta Gua Khayalan mendapat tempat kedua.

Ini adalah petanda positif bagi karya fantasi yang semakin mendapat tempat di hati pembaca Melayu. Semoga ianya memberi semangat yang lebih kepada pejuang-pejuang dunia penulisan fantasi tanahair. Amin.

www.tips-fb.com